Onze klanten

Onze klanten
over ons

Ikea keuken Amsterdam

Stefan van Ardenne

Raamsdonksveer

Jacques is een bekwame, aardige man die zelfs een Ikea keuken geblinddoekt in elkaar zet. Je kunt tussendoor van alles bespreken en hij past het aan. geeft tips over het onderhoud. NEE.... wij zijn echt tevreden over het resultaat !! Bedankt Jacques !!

Michiel en Suzanne

Nieuwegein

Jacques is ons via via aangeraden en nu alles af is, zijn wij onwijs blij met het resultaat. Bij de eerste afspraak denkt hij met je mee en alles is mogelijk. Zo hebben we samen met Jacques een creatieve manier gevonden om onze wasmachine en droger weg te werken in het geheel met alle bijhorende leidingwerk. Tevens heeft hij een sluitende planning gemaakt met o.a. de elektrien en stucadoor want die hadden wij ook nodig. Verder is het een goedlachse toffe gozer die van aanpakken weet en wij via deze weg nog uitdrukkelijk willen bedanken voor een keuken die boven onze verwachting is uitgestegen.

Thea Paape

Nieuwegein

Heel hartelijk bedankt voor je goede ideeën en supergoede plaatsing van onze gerenoveerde keuken. Hij heeft er nog nooit zo strak ingestaan en dankzij jouw werk hopen wij er nog jaren plezier van te hebben. Duideljk een monteur die oog voor details heeft en alleen kwaliteit wil leveren. bovendien was het gezellig!

Henk Haringman

Maarn

Vorige week is onze keuken door Jacques gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn. Jacques is een echte vakman met goede ideeen en adviezen. Jacques is niet alleen een vakman maar ook een prettig en sociaal mens. Bij de volgende klus zal Jacques zeker benaderd worden. Het waren leuke en gezellige dagen. Jacques nogmaals bedankt.

Paul van Etten

Amsterdam

Enkele jaren geleden heeft Jacques onze keuken helemaal gerenoveerd. Omdat ik erg tevreden ben over het resultaat was ik blij dat Jacques nu voor mijn schoonouders een compleet nieuwe keuken wilde inmeten en plaatsen. Ook nu weer met een prachtig resultaat. Alles strak en perfect. En alles snel en volgens afspraak. Jacques is een echte vakman en heel prettig om zaken mee te doen. Kortom: zeer aanbevolen.

Marion

Nieuwegein

Jacques heeft bij mij de keuken gerenoveerd, en ik ben superblij met het resultaat. Jacques is echt een vakman, met veel ervaring. Hij levert perfect werk af! Hij denkt mee en heeft slimme oplossingen voor problemen. Een ontzettend aardige en gezellige vent met "gouden handjes". Ik kan hem van harte aanbevelen!!!

Arjan

Gouda

Jacques heeft bij ons begin feb-2014 een kleine maar praktische keuken geplaatst. Zelf heb ik het sloopwerk van te voren gedaan. Vervolgens heeft jacques in een kleine 3 dagen de hele keuken gezet inclusief tegelen. Zelf ben ik een aardige klusser, maar had hier even geen tijd/zin in. Ik durf zeker te zeggen dat Jacques een zeer vakkundige vakman is die weet wat hij doet! Er is meer dan genoeg ervaring bij hem te vinden. Ook denkt hij met je mee. Nu de belangrijke vraag of ik hem zou aanbevelen: Zeker weten!

Jeroen van Leeuwen

Utrecht

Jacques heeft keurig volgens afspraak onze keuken voorzien van nieuwe deurtjes en aanrechtblad. Het was prettig met Jacques te werken en de communicatie verliep soepel. Dit alles voor een nette prijs. Wij zijn erg tevreden!

Nynke

Utrecht

Beste Jacques, Bedankt dat je op zo'n korte termijn mijn nieuwe koopplaat hebt ingebouwd en ook nog mijn kastjes hebt bijgesteld! Mocht ik nog 'ns een keuken ingebouwd willen hebben....dan kom ik zeker bij je terug! Hartelijke groet, Nynke

Sven

Wijk bij Duurstede

Jacques, dank je wel voor je gezelligheid en je vakmanschap. De keuken die wij graag willen heb jij perfect voor ons gemaakt! Vriendelijke groet, Sven

Jaap

De Bilt

Een vakman! En een die meedenkt. Wij zijn zeer tevreden. (De medewerkers van de keukenafdeling van Ikea Utrecht kennen hem allemaal )

Carola Delfgou

Houten

Wij wilden geen compleet nieuwe keuken, maar een renovatie. Dankzij Jacques is dat prima gelukt. Hij verricht niet alleen mooi werk, maar had ook goede tips en ideeën. Wij hebben nu een "nieuwe" keuken tegen een prima prijs. Jacques rekende exact het bedrag dat hij van te voren had aangegeven.

Aart van Tussenbroek

Zeist

Jacques heeft prima werk geleverd bij het plaatsen van onze Ikea-keuken. Hij deed goede suggesties en heeft onze wensen uitgevoerd zoals afgesproken. Erg prettig dat Jacques ook de verdere werkzaamheden van de stucadoor regelde. Alles is ook uitgevoerd tegen de kosten die vooraf waren besproken. Een aanrader!

Chantal

zeer blij zijn wij met jacq die mij heel goe geholpen heeft..luisterd en denkt mee met de wensen wat je wilt neemt alle tijd en je kan jacq altijd bellen...gezellige man dankje jacq voor de snelle service en montagen groetjes chantal

Christiaan

Gorinchem

Naast onze keuken, zijn we ook erg blij met Jacques. Kwaliteit, gezelligheid, meedenken en vakmanschap! Wij zullen Jacques aan iedereen aanbevelen en bij een volgende keuken plaatsing hem zeker benaderen. Keep up the good work!

Ger Ceelen

Utrecht

Dank je wel voor je zorgvuldigheid, je deskundigheid en het enthousiasme waarmee je bij ons aan het werk was! groeten van Ger en Jos

fam.janssen

Utrecht

beste Jacques, Hartelijk dank!Fijne samenwerking. gr. Jan

Emmeline

Heukelum

Ik ben zeer blij met de keuken die je hebt geplaatst bij ons..vakwerk hoor! We genieten er elke dag van! Zeer snel en vakkundig geplaatst en bedankt voor 't meedenken! Ik kan 't echt iedereen aanraden om z'n IKEA keuken te laten plaatsen door jou! Nogmaals bedankt! groeten van ons!

Kees

Utrecht

Jack bedankt!Vakwerk je bent een aanrader. gr.Kees

Ingerid

Utrecht

Hoi Jacques, Zeer tevreden met plaatsing van onze keuken. Snel en zeer vakkundig! Dankjewel! De foto krijg je zodra de vloer af is. Groeten, Ingerid