Contact

JCB montagebedrijf
Adres

Amerikalaan 81
3404 WX IJsselstein

BEL & ONDERSTEUNING
Bel ons

VOLG ONS
Op onze pagina's

Stuur ons een email

Voor meer informatie

Disclaimer


De informatie op deze website is alleen voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt geleverd door JCB montagebedrijf en hoewel wij ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie of verklaring van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot naar de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die u op dergelijke informatie plaatst, is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of vervolgschade of schade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van JCB montagebedrijf vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin zijn verwoord.

Alles wordt in het werk gesteld om de website vlot te laten functioneren. JCB montagebedrijf neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze macht.

Adres

JCB montagebedrijf

Amerikalaan 81
3404 WX IJsselstein

Contact

Telefoon: 030-6875825

Mobiel: 0651898109

Volg ons